Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Off Track

Film, 2022, 109 minuten
Off Track
In een vlaag van wanhoop probeert een alleenstaande moeder met haar (niet zo perfecte) perfectionistische broer de Vasaloppet te skiën.
De film Off Track is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 109 minuten. Deze dramedy van Mårten Klingberg is een mix van passie en doorzettingsvermogen. Met Katia Winter en Fredrik Hallgren. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Bitterzoet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Off Track op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A raw road movie about three backpacker friends in South of America and a local prostitute.

Acteurs in Off Track

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Zweeds - Audiodescriptie;Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals Off Track

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.
Jeszcze przed Świętami
Als een rancuneuze collega haar leveringen saboteert, moeten een koerier en een behulpzame klant racen om alle kerstcadeautjes op tijd bij de juiste ontvangers te krijgen.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.