Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Office Christmas Party

Film, 2016, 105 minuten
Office Christmas Party
Een kantoormanager wil de CEO, die ook zijn zus is, ervan weerhouden om zijn afdeling te sluiten en organiseert een wilde kerstborrel om een grote klant binnen te halen.
De film Office Christmas Party is uitgebracht in 2016 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Geestig.

Office Christmas Party op IMDB

Score: 5,8 van de 10

When the CEO (Jennifer Aniston) tries to close her hard-partying brother's branch, he (T.J. Miller) and his Chief Technical Officer (Jason Bateman) must rally their co-workers and host an epic office Christmas party in an effort to impress a potential client and close a sale that will save their jobs.

Acteurs in Office Christmas Party

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Office Christmas Party

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.
You're Everything To Me
Als een oude vlam met hun baby op zijn stoep staat, moet een losbollige onvolwassen man de vaderrol op zich nemen en een sprookjeswereld creëren voor zijn dochter.
Fissa
In deze knipoog naar Project X hebben Max en Yous de hulp van de nerd Ruben nodig om hun eindexamen te halen. In ruil daarvoor helpen zij hem met een onvergetelijk feest.