Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Office Christmas Party

Film, 2016, 104 minuten
Office Christmas Party
Een kantoormanager wil de CEO, die ook zijn zus is, ervan weerhouden om zijn afdeling te sluiten en organiseert een wilde kerstborrel om een grote klant binnen te halen.
Deze film is Geestig

Office Christmas Party op IMDB

When the CEO (Jennifer Aniston) tries to close her hard-partying brother's branch, he (T.J. Miller) and his Chief Technical Officer (Jason Bateman) must rally their co-workers and host an epic office Christmas party in an effort to impress a potential client and close a sale that will save their jobs.

Acteurs in Office Christmas Party

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Office Christmas Party

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

D.L. Hughley: Contrarian
D.L. Hughley grapt over gevoelige politieke onderwerpen, schandalen rond beroemdheden, zijn strenge moeder en nog veel meer tijdens een stand-upshow in Philadelphia.
Norm Macdonald Has a Show
Comedian Norm Macdonald ontvangt zijn beroemde vrienden voor spontane gesprekken die over grappige en serieuze onderwerpen gaan en vaak een onverwachte wending krijgen.
The Land of Steady Habits
Nadat Anders zijn vrouw en baan heeft verlaten, begint hij aan een onhandige, hartverscheurende zoektocht om weer geluk in zijn verscheurde leven te vinden.
Bella Donna's
Drie vrouwen willen hun avontuurlijke vriendin herdenken door haar bucketlist te voltooien, en dat betekent ook het vinden van ware liefde.
Daniel Sloss: Live Shows
Comedian Daniel Sloss staat klaar met zijn zwarte humor en maakt zowel zeer intieme als heerlijk grove grappen over duistere onderwerpen.