Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Office Christmas Party

Office Party
Film, 2016, 105 minuten
Office Christmas Party
Een kantoormanager wil de CEO, die ook zijn zus is, ervan weerhouden om zijn afdeling te sluiten en organiseert een wilde kerstborrel om een grote klant binnen te halen.
De film Office Christmas Party is uitgebracht in 2016 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Geestig.

Office Christmas Party op Moviemeter

Score: 2,62 van de 5

In 'Office Christmas Party' dreigt de CEO van een familiebedrijf de afdeling van haar feestende broer Clay te sluiten. Clay en zijn technisch directeur roepen hun collega's bij elkaar en organiseren een groots kerstfeest in een poging om een potentiële klant te trekken dat moet leiden tot een verkoop waarmee ze hun baan kunnen redden. Het feest loopt al snel uit de hand.

Office Christmas Party op IMDB

Score: 5,8 van de 10

When the CEO (Jennifer Aniston) tries to close her hard-partying brother's branch, he (T.J. Miller) and his Chief Technical Officer (Jason Bateman) must rally their co-workers and host an epic office Christmas party in an effort to impress a potential client and close a sale that will save their jobs.

Acteurs in Office Christmas Party

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Office Christmas Party

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Goosebumps 2: Haunted Halloween
Drie tieners proberen tijdens Halloween een magisch boek tegen te houden dat personages van de Goosebumps-boeken tot leven brengt.
Adam Devine: Best Time of Our Lives
De bezielde comedian Adam Devine praat over tiener-gêne, ontmoetingen met sterren, zijn auditie voor 'Pitch Perfect' en meer in deze special vanuit zijn thuisstad Omaha.
So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Murder Mystery
Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.