Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel

Offline: Are You Ready for the Next Level?
Film, 2016, 88 minuten
Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel
Het leven van professionele gamer Jan wordt op zijn kop gezet, wanneer zijn bittere rivaal vlak voor een belangrijk toernooi zijn identiteit hackt.
De film Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Normaal gesproken is de zeventienjarige gamer Jan strijder Fenris (Level 69), één van de topspelers van het fantasy-spel Battle of Utgard. Hij is druk bezig met zich voor te bereiden voor het online toernooi "Ragnarök", als hij ineens uit het spel wordt gegooid. Koortsachtig weet hij uit te vinden dat hij is gehackt door een andere speler, de donkere tovenaar Loki. Het is de start voor zijn grootste queeste tot op heden, maar dit keer in de echte wereld.

Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Most of the time, JAN (Moritz Jahn) isn't really Jan, he's brave warrior FENRIS (Level 69), one of the best players in fantasy online game "Battle for Utgard". He's busy practicing for the upcoming online tournament called Ragnarök, when he's suddenly ejected from the game, frantically realizing he's been hacked by another player, dark sorcerer LOKI (Level 70). The biggest quest of his life begins - in the real world this time. It's the start of the greatest adventure of his life - in the real world. He encounters a plethora of analog obstacles on his journey to regain his digital identity, terrifying opponents, and even crazy KARO (Mala Emde) ...an actual, honest-to-goodness girl.

Acteurs in Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.