Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel

Offline: Are You Ready for the Next Level?
Film, 2016, 88 minuten
Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel
Het leven van professionele gamer Jan wordt op zijn kop gezet, wanneer zijn bittere rivaal vlak voor een belangrijk toernooi zijn identiteit hackt.
De film Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Normaal gesproken is de zeventienjarige gamer Jan strijder Fenris (Level 69), één van de topspelers van het fantasy-spel Battle of Utgard. Hij is druk bezig met zich voor te bereiden voor het online toernooi "Ragnarök", als hij ineens uit het spel wordt gegooid. Koortsachtig weet hij uit te vinden dat hij is gehackt door een andere speler, de donkere tovenaar Loki. Het is de start voor zijn grootste queeste tot op heden, maar dit keer in de echte wereld.

Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Most of the time, JAN (Moritz Jahn) isn't really Jan, he's brave warrior FENRIS (Level 69), one of the best players in fantasy online game "Battle for Utgard". He's busy practicing for the upcoming online tournament called Ragnarök, when he's suddenly ejected from the game, frantically realizing he's been hacked by another player, dark sorcerer LOKI (Level 70). The biggest quest of his life begins - in the real world this time. It's the start of the greatest adventure of his life - in the real world. He encounters a plethora of analog obstacles on his journey to regain his digital identity, terrifying opponents, and even crazy KARO (Mala Emde) ...an actual, honest-to-goodness girl.

Acteurs in Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.