Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Oggy en de kakkerlakken

Oggy en de Kakkerlakken - The Movie
Tv-serie, 2017, 33.570 beoordelingen
Oggy en de kakkerlakken
Huiskat Oggy wil niets liever dan een dutje doen, maar hij wordt voortdurend geplaagd door drie kakkerlakken die zijn huis zijn binnengedrongen.
De tv-serie Oggy en de kakkerlakken is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Oggy en de kakkerlakken op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Sinds het begin der tijden botsen twee krachten in een eeuwige strijd, totaal en genadeloos. Een gevecht waarvan we het bestaan niet zouden vermoeden ondanks zijn wreedheid. Deze botsing van de titanen die in alle hevigheid losbarst is niet van goed tegen kwaad... Het is van Oggy tegen de kakkerlakken!

Oggy en de kakkerlakken op IMDB

Score: 8 van de 10

Oggy would be the happiest of cats if three cockroaches hadn't decided to settle inside his comfortable home.

Acteurs in Oggy en de kakkerlakken

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Geen dialoog [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Oggy en de kakkerlakken

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.