Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Oh My God

Oh My God!
Film, 2012, 128 minuten, 56.360 beoordelingen
Oh My God
Winkelier Kanji Bhai uit Mumbai spant een rechtszaak aan tegen God wanneer een aardbeving zijn winkel verwoest en de schade niet wordt gedekt door zijn verzekering.
De film Oh My God is uitgebracht in 2012 en duurt 128 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Oh My God op Moviemeter

Score: 3,07 van de 5

Hysteria speelt zich af in het Victoriaanse Engeland, waar de twee dokters Joseph Mortimer Granville en Robert Dalrymple (Dancy en Pryce) vrouwen behandelen tegen hysterie. Deze aandoening werd destijds toegeschreven aan vrouwen met prikkelbaarheid, woedeaanvallen of onverklaarbare huilbuien. In hun zoektocht naar een geschikte behandeling en met de hulp van Edmund (Everett), een miljonair met een passie voor elektriciteit, experimenteren ze met met een nieuw elektrisch apparaat...

Oh My God op IMDB

What happens when two lovers can't meet and when God is watching.

Acteurs in Oh My God

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Oh My God

2012

2012

(2009)

Special 26

Special 26

(2013)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Chappie

Chappie

(2015)

Queen

Queen

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

War Machine

War Machine

(2017)

葉問3

葉問3

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Riverdale

Riverdale

(2021)

Rangoon

Rangoon

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.