Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Oh My God

Oh My God!
Film, 2012, 128 minuten, 56.360 beoordelingen
Oh My God
Winkelier Kanji Bhai uit Mumbai spant een rechtszaak aan tegen God wanneer een aardbeving zijn winkel verwoest en de schade niet wordt gedekt door zijn verzekering.
De film Oh My God is uitgebracht in 2012 en duurt 128 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Oh My God op Moviemeter

Score: 3,07 van de 5

Hysteria speelt zich af in het Victoriaanse Engeland, waar de twee dokters Joseph Mortimer Granville en Robert Dalrymple (Dancy en Pryce) vrouwen behandelen tegen hysterie. Deze aandoening werd destijds toegeschreven aan vrouwen met prikkelbaarheid, woedeaanvallen of onverklaarbare huilbuien. In hun zoektocht naar een geschikte behandeling en met de hulp van Edmund (Everett), een miljonair met een passie voor elektriciteit, experimenteren ze met met een nieuw elektrisch apparaat...

Oh My God op IMDB

What happens when two lovers can't meet and when God is watching.

Acteurs in Oh My God

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Oh My God

2012

2012

(2009)

Special 26

Special 26

(2013)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Chappie

Chappie

(2015)

Queen

Queen

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

War Machine

War Machine

(2017)

葉問3

葉問3

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Riverdale

Riverdale

(2021)

Rangoon

Rangoon

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.