Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Oh, Ramona!

Film, 2019, 109 minuten
Oh, Ramona!
De onhandige tiener Andrei is verliefd op zijn verleidelijke, maar koele klasgenote Ramona, totdat hij op vakantie de beeldschone hotelreceptioniste Anemona leert kennen.
De film Oh, Ramona! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 109 minuten. Deze bewerking van de bestseller van de Roemeense comedian Andrei Ciobanu was een kassucces in zijn thuisland. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Oh, Ramona! op IMDB

Score: 6,1 van de 10

A teenager named Andrew transitions from a teenager into an adult.

Acteurs in Oh, Ramona!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Oh, Ramona!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.