Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Okja

옥자
Film, 2017, 121 minuten
Okja
Een zachtaardig reuzendier en het meisje dat haar grootbracht, raken verstrikt in een web van dierenactivisme, commerciële hebzucht en wetenschappelijke ethiek.
De film Okja is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 121 minuten. Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal en Paul Dano spelen in dit moderne sprookje van regisseur Bong Joon Ho ('Snowpiercer'). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Okja is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Okja op Moviemeter

Score: 3,41 van de 5

Mija (Seo-Hyeon Ahn) is een jong meisje van het platteland dat een vriendschap sluit met 'Okja', een groot beest dat zachtaardig en vriendelijk van geest is. Op een dag moet Mija alles op het spel zetten om te voorkomen dat een machtig, multinationaal bedrijf haar beste vriend kan ontvoeren.

Okja op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Okja is a movie starring Tilda Swinton, Paul Dano, and Seo-hyun Ahn. A young girl risks everything to prevent a powerful, multinational company from kidnapping her best friend - a fascinating beast named Okja.

Acteurs in Okja

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Okja

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.