Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Okja

옥자
Film, 2017, 121 minuten
Okja
Een zachtaardig reuzendier en het meisje dat haar grootbracht, raken verstrikt in een web van dierenactivisme, commerciële hebzucht en wetenschappelijke ethiek.
De film Okja is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 121 minuten. Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal en Paul Dano spelen in dit moderne sprookje van regisseur Bong Joon Ho ('Snowpiercer'). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Okja is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Okja op Moviemeter

Score: 3,41 van de 5

Mija (Seo-Hyeon Ahn) is een jong meisje van het platteland dat een vriendschap sluit met 'Okja', een groot beest dat zachtaardig en vriendelijk van geest is. Op een dag moet Mija alles op het spel zetten om te voorkomen dat een machtig, multinationaal bedrijf haar beste vriend kan ontvoeren.

Okja op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Okja is a movie starring Tilda Swinton, Paul Dano, and Seo-hyun Ahn. A young girl risks everything to prevent a powerful, multinational company from kidnapping her best friend - a fascinating beast named Okja.

Acteurs in Okja

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Okja

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.