Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Öldür Beni Sevgilim

Film, 2019, 100 minuten
Öldür Beni Sevgilim
Een koppel met geldproblemen wordt uit elkaar gedreven, maar ze winnen de loterij en besluiten samen te blijven. Tot de dood hen scheidt.
De film Öldür Beni Sevgilim is uitgebracht in 2019 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Öldür Beni Sevgilim op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Can the excitement of the national lottery save a finished marriage? Or is it the end of that marriage? In this fun comedy, Demet and Okan will learn the answer to this question.

Acteurs in Öldür Beni Sevgilim

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Turks;Engels;Duits;Frans;Nederlands

Meer zoals Öldür Beni Sevgilim

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vir Das: For India
Van de Veda's tot Vasco da Gama tot nietszeggende Bollywood-verhaallijnen: comedian Vir Das viert de geschiedenis van India met zijn unieke kijk op het land.
Modo Avião
Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.
Alex Fernández: The Best Comedian in the World
Stand-upcomedian Alex Fernández vertelt zijn bekende autobiografische verhalen, maar gaat deze keer dieper met een gevoelige anekdote over een van zijn broers.
Fortune Feimster: Sweet & Salty
Actrice, comedian en schrijfster Fortune Feimster betreedt het podium en grapt onder meer over haar ontluikende seksualiteit, zuidelijke roots en showbizzcarrière.
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.