Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Òlòtūré

Òlòturé
Film, 2020, 106 minuten
Òlòtūré
Een journaliste in Lagos doet zich voor als prostituee om mensenhandel aan de kaak te stellen. Ze komt terecht in een wereld vol uitgebuite vrouwen en genadeloos geweld.
De film Òlòtūré is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 106 minuten. De Nollywood-sterrencast bestaat uit Ada Ameh, Blossom Chukwujekwu, Omoni Oboli en Daniel Etim Effiong. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Òlòtūré is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Provocerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Òlòtūré

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Òlòtūré

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
The Queenstown Kings
Na de dood van zijn vader keert een voetbalster terug naar het landelijke Queenstown en probeert hij een band op te bouwen met zijn zoon, een veelbelovende speler met grote dromen.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Temporada de huracanes
Een groepje tieners vindt een drijvend lijk in een kanaal. De harde realiteit van de perverse misdaad legt de verborgen geheimen van het stadje bloot.