Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Once Upon A Time In Lingjian Mountain

Once Upon a Time in Lingjian Mountain
Tv-serie, 2019
Once Upon A Time In Lingjian Mountain
De negen continenten staan voor een crisis. Een jonge discipel wordt lid van de Spirit Blade-sekte en wordt getraind door een temperamentvolle wijze vrouw.
De tv-serie Once Upon A Time In Lingjian Mountain is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Excentriek, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Once Upon A Time In Lingjian Mountain op IMDB

A story that follows Wang Lu, a young genius, who enters the Spirit Blade Sect and embarks on an unconventional journey towards immortal cultivation. The Spirit Blade Sect was established ...

Acteurs in Once Upon A Time In Lingjian Mountain

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Once Upon A Time In Lingjian Mountain

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.