Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

One 2 Ka 4

वन टू का फ़ोर
Film, 2001, 160 minuten
One 2 Ka 4
Een jonge agent moet voor de vier kinderen van zijn partner zorgen nadat deze is vermoord. Hij roept de hulp in van een vrouw die bij hen komt inwonen.
De film One 2 Ka 4 is uitgebracht in 2001 en duurt 160 minuten. Deze film is Meeslepend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One 2 Ka 4 op Moviemeter

Javed Abbas is een politie-officier en weduwnaar met vier kinderen. Zijn partner is de jonge Arun Verma. Bieden zijn ze eerlijk, werken hard en zijn ijverig. Maar dit leidt tot de 'dood' van Javed onder mysterieuze omstandigheden. Daarop neemt Arun de verantwoordelijkheid om voor zijn vier kinderen te zorgen. Hij roept de hulp in van de vrouw Geeta Choudhary die bij hen komt inwonen.

One 2 Ka 4 op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Javed Abbas (Jackie Shroff) is a widowed police officer with four children. His partner is Arun Verma (Shahrukh Khan). Both Javed and Arun are honest, hard-working and diligent. This leads to the "death" of Javed in mysterious circumstances. After Javed's death, Arun takes over the responsibility of looking after his four children. He runs into several problems and decides to seek the help of Geeta Choudhary (Juhi Chawla), who readily agrees and moves in with him and the four children. The children take an instant liking to Geeta and things seem to settle down. One day Arun finds out that his former partner's death was really a homicide. When he attempts to investigate, charges of drug-trafficking and bribery are brought out against him. He also finds out that Geeta is not what she claims to be.

Acteurs in One 2 Ka 4

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Duits;Spaans;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals One 2 Ka 4

Blue Streak

Blue Streak

(1999)

Ram Jaane

Ram Jaane

(1995)

Asoka

Asoka

(2001)

Defiance

Defiance

(2008)

Oh My God

Oh My God

(2012)

Aiyyaa

Aiyyaa

(2012)

Madras Café

Madras Café

(2013)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Sand Castle

Sand Castle

(2017)

You Get Me

You Get Me

(2017)

Chamatkar

Chamatkar

(1992)

Chaahat

Chaahat

(1996)

The Bank Job

The Bank Job

(2008)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
The Most Hated Man on the Internet
Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto's van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.