Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

One More Time

Tv-serie, 2016
One More Time
In dit fantasydrama reist de zanger van een alternatieve band buiten zijn wil om door de tijd, en moet hij zijn vriendin behoeden voor een ongunstig lot.
De tv-serie One More Time is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One More Time op Moviemeter

Score: 2,88 van de 5

Nadat Jude teveel problemen heeft ondervonden in de grote stad gaat ze naar het huis van haar vader Paul. Paul is een over het paard getilde zanger die wanhopig probeert een muzikale comeback te maken. Jude komt er echter al snel achter dat tijd doorbrengen met haar vader zo zijn eigen specifieke uitdagingen met zich meebrengt.

One More Time op IMDB

Nick is a young man looking for his friend Elena. She is always getting in trouble and he is always getting her out of it. But this time Elena has pushed herself too far and only the truth of "Crazy Jack" will help him to solve the puzzle of "What happen to Elena"?

Acteurs in One More Time

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Koreaans;Duits;Nederlands

Meer zoals One More Time

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.