Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

One of Us

Documentaire, 2017, 95 minuten
One of Us
In de nasleep van trauma en geweld krijgen drie chassidische joden te maken met uitbanning, angst en gevaar als ze proberen hun ultraorthodoxe gemeenschap te verlaten.
De documentaire One of Us is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 95 minuten. Filmmakers Heidi Ewing en Rachel Grady kregen een Oscar-nominatie voor hun documentaire Jesus Camp uit 2006. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. One of Us is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One of Us op Moviemeter

Score: 2,08 van de 5

Melanie Roberts is onderzoeksjournaliste van beroep. Ze infiltreert in een sekte, waarvan de leden in een gebergte in Californië wonen. Aan het hoofd van de sekte - die bestaat uit een aantal vrouwen - staat de charismatische Brent. Melanie hoopt dat zij Brent kan ontmaskeren, maar komt tot de conclusie dat ze de controle kwijtraakt.

One of Us op IMDB

Score: 4,3 van de 10

A young journalist goes deep undercover within a mountain commune and becomes manipulated by a duplicitous cult leader.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals One of Us

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.