Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

One of Us

Documentaire, 2017, 94 minuten
One of Us
In de nasleep van trauma en geweld krijgen drie chassidische joden te maken met uitbanning, angst en gevaar als ze proberen hun ultraorthodoxe gemeenschap te verlaten.
De documentaire One of Us is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 94 minuten. Filmmakers Heidi Ewing en Rachel Grady kregen een Oscar-nominatie voor hun documentaire Jesus Camp uit 2006. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.One of Us is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One of Us op Moviemeter

Score: 2,08 van de 5

Melanie Roberts is onderzoeksjournaliste van beroep. Ze infiltreert in een sekte, waarvan de leden in een gebergte in Californië wonen. Aan het hoofd van de sekte - die bestaat uit een aantal vrouwen - staat de charismatische Brent. Melanie hoopt dat zij Brent kan ontmaskeren, maar komt tot de conclusie dat ze de controle kwijtraakt.

One of Us op IMDB

Score: 4,3 van de 10

A young journalist goes deep undercover within a mountain commune and becomes manipulated by a duplicitous cult leader.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals One of Us

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Stars and Stripes
Waarom hebben haviken, herten en wilde zwijnen vlekken en strepen als ze jonger zijn? Observeer van dichtbij hoe dieren lichaamsmarkeringen gebruiken om te overleven.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.