Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Onze Jongens

Boys Will Be Boys
Film, 2016, 112 minuten
Onze Jongens
Als er geen werk meer blijkt te zijn, gaan vier gespierde bouwvakkers onder leiding van de gescheiden vader Jorrit en hun gezette baas Bas aan de slag als stripper.
De film Onze Jongens is uitgebracht in 2016 en duurt 112 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Onze Jongens op Moviemeter

Score: 2,28 van de 5

Bas (Martijn Fischer) heeft een bouwbedrijf en de zaken lopen niet echt goed. Toch neemt hij Jorrit (Jim Bakkum) aan in zijn bedrijf. Ondanks dat Jorrit geen goede klusser is, worden ze wel steeds weer gebeld omdat de vrouwen het vooral leuk vinden om naar Jorrit te kijken. Dat brengt de heren op idee: ze beginnen een mannenstripgroep.

Onze Jongens op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Five down-on-their-luck construction workers form a male striptease act.

Acteurs in Onze Jongens

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Onze Jongens

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Trials of Gabriel Fernandez
De moord op een jongen en de openbare berechting van voogden en maatschappelijk werkers roepen vragen op over de bescherming van kwetsbare kinderen binnen het systeem.
I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
Pete Davidson: Alive From New York
Comedian en 'SNL'-ster Pete Davidson levert een openhartige en intieme stand-upspecial die live is opgenomen in New York.
10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.