Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Operações Especiais

Film, 2015, 98 minuten
Operações Especiais
Een team van integere politiemensen, waaronder een vastbesloten groentje, neemt het in een probleemwijk van Rio de Janeiro op tegen wederzijdse corruptie en achterdocht.
De film Operações Especiais is uitgebracht in 2015 en duurt 98 minuten. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Operações Especiais op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A group of honest police is sent to a country town to solve the problem of high crime. Soon they solve the problem while newcomer Francis (Cléo Pires) must overcome their limits to prove that it has value. They are acclaimed by public opinion. But before long the application of the force of the law begins to annoy everyone and the true enemy is revealed. Is our society is prepared for an honest cop?

Acteurs in Operações Especiais

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië)
Ondertiteling: Frans;Portuguees (Brazilië);Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Operações Especiais

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.