Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Operation Odessa

Documentaire, 2018, 93 minuten
Operation Odessa
Een Russische gangster, een Cubaanse spion en een gladjanus uit Miami beramen een plan om een sovjetonderzeeër voor vele miljoenen aan een drugskartel te verkopen.
De documentaire Operation Odessa is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Operation Odessa op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Een Russische gangster, een Cubaanse spion en een gladjanus uit Miami beramen een plan om een nucleaire onderzeeër voor vele miljoenen aan een drugskartel te verkopen. De film is een gangsterepos van Brooklyn naar Miami en van Cali naar Moskou. De documentaire vertelt het verhaal van drie vrienden die de Russische maffia, het Calikartel en de DEA te vlug af waren. Het verhaal werd een internationale mediasensatie, maar de waarheid over wat er echt is gebeurd is tot nu toe een mythe van de onderwereld gebleven.

Operation Odessa op IMDB

Score: 7,5 van de 10

From the director and producers of The Seven Five comes Operation Odessa, a true crime thriller about a Russian mobster, a Miami playboy and a Cuban spy who teamed up to sell a nuclear ...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Operation Odessa

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.