Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

Documentaire, 2021, 100 minuten
Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal
Via re-enactments onderzoekt deze documentaire het brein achter een zwendel om kinderen van rijke en beroemde families op de beste Amerikaanse universiteiten te krijgen.
De documentaire Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 100 minuten. Matthew Modine speelt de hoofdrol in deze documentaire van de makers van 'Fyre', gebaseerd op opnames van het onderzoek. Geschikt voor alle leeftijden. Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.