Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

Documentaire, 2021, 100 minuten
Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal
Via re-enactments onderzoekt deze documentaire het brein achter een zwendel om kinderen van rijke en beroemde families op de beste Amerikaanse universiteiten te krijgen.
De documentaire Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 100 minuten. Matthew Modine speelt de hoofdrol in deze documentaire van de makers van 'Fyre', gebaseerd op opnames van het onderzoek. Geschikt voor alle leeftijden. Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.