Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Oprah + Viola: A Netflix Special Event

Documentaire, 2022, 48 minuten
Oprah + Viola: A Netflix Special Event
Voor deze speciale gebeurtenis is actrice Viola Davis te gast bij Oprah Winfrey die haar interviewt over haar memoires 'Finding Me'.
De documentaire Oprah + Viola: A Netflix Special Event is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 48 minuten. De met een Oscar bekroonde actrice en filantrope Viola Davis spreekt met Oprah Winfrey over haar nieuwe boek. Geschikt voor alle leeftijden. Oprah + Viola: A Netflix Special Event is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Oprah + Viola: A Netflix Special Event

Meer zoals Oprah + Viola: A Netflix Special Event

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.