Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Órbita 9

Film, 2017, 94 minuten
Órbita 9
Een vrouw die haar hele leven alleen is geweest in een ruimteschip, wordt verliefd op een ingenieur die plotseling in haar wereld komt en haar universum op de kop zet.
De film Órbita 9 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Órbita 9 op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Órbita 9 is a movie starring Clara Lago, Álex González, and Andrés Parra. A girl discovers that the reality of her life isn't as she believes.

Acteurs in Órbita 9

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Órbita 9

The Discovery

The Discovery

(2017)

6 Balloons

6 Balloons

(2018)

Mars

Mars

(2016)

The Titan

The Titan

(2018)

Stasis

Stasis

(2017)

Bokeh

Bokeh

(2017)

Salvation

Salvation

(2018)

OtherLife

OtherLife

(2017)

Les affamés

Les affamés

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.