Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Órbita 9

Film, 2017, 94 minuten
Órbita 9
Een vrouw die haar hele leven alleen is geweest in een ruimteschip, wordt verliefd op een ingenieur die plotseling in haar wereld komt en haar universum op de kop zet.
De film Órbita 9 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Órbita 9 op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Órbita 9 is a movie starring Clara Lago, Álex González, and Andrés Parra. A girl discovers that the reality of her life isn't as she believes.

Acteurs in Órbita 9

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Órbita 9

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.