Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Órbita 9

Film, 2017, 94 minuten
Órbita 9
Een vrouw die haar hele leven alleen is geweest in een ruimteschip, wordt verliefd op een ingenieur die plotseling in haar wereld komt en haar universum op de kop zet.
De film Órbita 9 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Órbita 9 op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Órbita 9 is a movie starring Clara Lago, Álex González, and Andrés Parra. A girl discovers that the reality of her life isn't as she believes.

Acteurs in Órbita 9

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Órbita 9

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.