Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Organize İşler: Sazan Sarmalı

Film, 2019, 121 minuten
Organize İşler: Sazan Sarmalı
Als zijn dochter en schoonzoon ten prooi vallen aan zwendel, vindt oplichter Asım Noyan uit Istanbul zijn gelijke in de gestoorde baas van een ondergronds gokimperium.
De film Organize İşler: Sazan Sarmalı is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 121 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Organize İşler: Sazan Sarmalı op IMDB

Score: 6 van de 10

Asim Noyan swindles people with his lies and games. Asim Noyan and his gang, who no one else has been able to catch, gets into a ruse again.

Acteurs in Organize İşler: Sazan Sarmalı

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel];Duits
Ondertiteling: Nederlands;Turks;Frans;Engels;Duits

Meer zoals Organize İşler: Sazan Sarmalı

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
Pete Davidson: Alive From New York
Comedian en 'SNL'-ster Pete Davidson levert een openhartige en intieme stand-upspecial die live is opgenomen in New York.
10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.