Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Organize İşler: Sazan Sarmalı

Film, 2019, 121 minuten
Organize İşler: Sazan Sarmalı
Als zijn dochter en schoonzoon ten prooi vallen aan zwendel, vindt oplichter Asım Noyan uit Istanbul zijn gelijke in de gestoorde baas van een ondergronds gokimperium.
De film Organize İşler: Sazan Sarmalı is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 121 minuten. Met Yilmaz Erdogan (Vizontele) en Kivanç Tatlitug (Kelebegin Rüyasi) in de voor hem ongewone rol van Saruhan. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Organize İşler: Sazan Sarmalı op IMDB

Score: 6 van de 10

Asim Noyan swindles people with his lies and games. Asim Noyan and his gang, who no one else has been able to catch, gets into a ruse again.

Acteurs in Organize İşler: Sazan Sarmalı

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel];Duits
Ondertiteling: Nederlands;Turks;Frans;Engels;Duits

Meer zoals Organize İşler: Sazan Sarmalı

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.