Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Organize İşler: Sazan Sarmalı

Film, 2019, 121 minuten
Organize İşler: Sazan Sarmalı
Als zijn dochter en schoonzoon ten prooi vallen aan zwendel, vindt oplichter Asım Noyan uit Istanbul zijn gelijke in de gestoorde baas van een ondergronds gokimperium.
De film Organize İşler: Sazan Sarmalı is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 121 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Organize İşler: Sazan Sarmalı op IMDB

Score: 6 van de 10

Asim Noyan swindles people with his lies and games. Asim Noyan and his gang, who no one else has been able to catch, gets into a ruse again.

Acteurs in Organize İşler: Sazan Sarmalı

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel];Duits
Ondertiteling: Nederlands;Turks;Frans;Engels;Duits

Meer zoals Organize İşler: Sazan Sarmalı

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.