Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Oriol Bohigas

Documentaire, 2013, 64 minuten
Oriol Bohigas
Dit interview gaat dieper in op de succesvolle carrière van de befaamde architect Oriol Bohigas, die Barcelona voor de Olympische Spelen van 1992 transformeerde.
De documentaire Oriol Bohigas is uitgebracht in 2013 en duurt 64 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Intellectueel, Inspirerend.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Oriol Bohigas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Dachau
Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.