Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Oriol Bohigas

Documentaire, 2013, 64 minuten
Oriol Bohigas
Dit interview gaat dieper in op de succesvolle carrière van de befaamde architect Oriol Bohigas, die Barcelona voor de Olympische Spelen van 1992 transformeerde.
De documentaire Oriol Bohigas is uitgebracht in 2013 en duurt 64 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Intellectueel, Inspirerend.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Oriol Bohigas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Saint of Second Chances
Een honkbaldynastie gebouwd op fundamenten van plezier, en een discoramp die er bijna het einde van betekende. Deze documentaire gaat over de ongelofelijke comeback van Mike Veeck.