Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Orphan Black

Tv-serie, 2017, 316.980 beoordelingen
Orphan Black
Als Sarah getuige is van de zelfmoord van haar dubbelgangster, neemt ze de identiteit van de overledene aan en gaat er een wereld aan geheimen voor haar open.
De tv-serie Orphan Black is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Tatiana Maslany speelt maar liefst zeven rollen in deze serie en won hiervoor een Emmy en diverse awards. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Orphan Black op IMDB

Score: 8 van de 10

A streetwise hustler is pulled into a compelling conspiracy after witnessing the suicide of a girl who looks just like her.

Trailer

Acteurs in Orphan Black

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Orphan Black

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Top of the Lake
Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze nieuwe sequel-serie van de klassieke horrorfranchise, leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo's uit het verleden.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Sleepy Hollow
Deze moderne versie van het klassieke verhaal vindt plaats in het heden en volgt Ichabod Crane op zijn missie om de moorddadige Hoofdloze Ruiter een halt toe te roepen.