Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Other People

Film, 2016, 97 minuten
Other People
Als zijn relatie jammerlijk strandt, probeert een comedyschrijver uit New York zich sterk te houden en voor zijn stervende moeder in Sacramento te zorgen.
De film Other People is uitgebracht in 2016 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Other People op Moviemeter

Score: 3,18 van de 5

David is een worstelende komedieschrijver. Wanneer zijn relatie met zijn vriend over is verhuist hij van New York naar Sacramento om zijn zieke moeder te helpen. Nu hij voor het eerst in 10 jaar weer met zijn conservatieve vader en veel jongere zussen onder een dak woont, voelt hij zich als een vreemdeling in zijn ouderlijke huis. Wanneer de gezondheid van zijn moeder achteruit gaat, probeert David een betekenis achter deze verschrikkelijke ervaring te vinden en iedereen ervan te overtuigen dat het goed met hem gaat.

Other People op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Other People is a movie starring Jesse Plemons, Molly Shannon, and Bradley Whitford. A struggling comedy writer, fresh off a breakup and in the midst of the worst year of his life, returns to Sacramento to care for his dying mother.

Acteurs in Other People

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Other People

50/50

50/50

(2011)

Killa

Killa

(2014)

6 Years

6 Years

(2015)

Rainbow Time

Rainbow Time

(2016)

Extremis

Extremis

(2016)

Blue Jay

Blue Jay

(2016)

Pijnstillers

Pijnstillers

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.