Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Other People

Film, 2016, 97 minuten
Other People
Als zijn relatie jammerlijk strandt, probeert een comedyschrijver uit New York zich sterk te houden en voor zijn stervende moeder in Sacramento te zorgen.
De film Other People is uitgebracht in 2016 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Other People op Moviemeter

Score: 3,18 van de 5

David is een worstelende komedieschrijver. Wanneer zijn relatie met zijn vriend over is verhuist hij van New York naar Sacramento om zijn zieke moeder te helpen. Nu hij voor het eerst in 10 jaar weer met zijn conservatieve vader en veel jongere zussen onder een dak woont, voelt hij zich als een vreemdeling in zijn ouderlijke huis. Wanneer de gezondheid van zijn moeder achteruit gaat, probeert David een betekenis achter deze verschrikkelijke ervaring te vinden en iedereen ervan te overtuigen dat het goed met hem gaat.

Other People op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Other People is a movie starring Jesse Plemons, Molly Shannon, and Bradley Whitford. A struggling comedy writer, fresh off a breakup and in the midst of the worst year of his life, returns to Sacramento to care for his dying mother.

Acteurs in Other People

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Other People

50/50

50/50

(2011)

Arbitrage

Arbitrage

(2012)

Killa

Killa

(2014)

6 Years

6 Years

(2015)

Cristina

Cristina

(2016)

Rainbow Time

Rainbow Time

(2016)

Extremis

Extremis

(2016)

Blue Jay

Blue Jay

(2016)

Pijnstillers

Pijnstillers

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.