Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Otherhood

La vita dopo i figli
Film, 2019, 100 minuten
Otherhood
Drie hartsvriendinnen voelen zich op Moederdag verwaarloosd. Ze vertrekken naar New York om hun volwassen zoons te verrassen.
De film Otherhood is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 100 minuten. Angela Bassett, Patricia Arquette en Felicity Huffman blinken uit in deze luchtige kijk op het leven na het moederschap. Geschikt voor alle leeftijden.Otherhood is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Otherhood op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Three mothers who are long-time friends and empty nesters decide to drive to New York City to reconnect with their adult sons. In the process, they realize their sons are not the only ones whose lives need to change.

Acteurs in Otherhood

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Spaans (Spanje);Turks;Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Engels;Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Otherhood

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.