Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Otherhood

La vita dopo i figli
Film, 2019, 100 minuten
Otherhood
Drie hartsvriendinnen voelen zich op Moederdag verwaarloosd. Ze vertrekken naar New York om hun volwassen zoons te verrassen.
De film Otherhood is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 100 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Otherhood is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Otherhood op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Three mothers who are long-time friends and empty nesters decide to drive to New York City to reconnect with their adult sons. In the process, they realize their sons are not the only ones whose lives need to change.

Acteurs in Otherhood

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Spaans (Spanje);Turks;Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Engels;Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Otherhood

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.