Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Our Beloved Summer

Tv-serie, 2021
Our Beloved Summer
Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera — en in elkaars leven.
De tv-serie Our Beloved Summer is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Totaal verschillende karakters komen samen in deze romcom met Choi Woo-shik ('Parasite') en Kim Da-mi ('Itaewon Class'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Our Beloved Summer op IMDB

Score: 8,7 van de 10

A coming of age romantic comedy that revolves around Choi Woong (Choi Woo-shik) and Kook Yeon-soo (Kim Da-mi), ex-lovers who broke up with a promise to never meet again. As luck would have it, the documentary they filmed ten years ago in high school went viral and they are forced to face the cameras together again. The series depicts their complicated feelings and growth.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Our Beloved Summer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
A Time Called You
Een rouwende vrouw reist op magische wijze door de tijd naar 1998, waar ze een man ontmoet die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.
6ixtynin9 The Series
Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, vindt een vrouw een mysterieus pakketje op de stoep van haar appartement... en alles wordt nog erger.