Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Our Beloved Summer

Tv-serie, 2021
Our Beloved Summer
Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera — en in elkaars leven.
De tv-serie Our Beloved Summer is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Totaal verschillende karakters komen samen in deze romcom met Choi Woo-shik ('Parasite') en Kim Da-mi ('Itaewon Class'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Our Beloved Summer op IMDB

Score: 8,7 van de 10

A coming of age romantic comedy that revolves around Choi Woong (Choi Woo-shik) and Kook Yeon-soo (Kim Da-mi), ex-lovers who broke up with a promise to never meet again. As luck would have it, the documentary they filmed ten years ago in high school went viral and they are forced to face the cameras together again. The series depicts their complicated feelings and growth.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Our Beloved Summer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.
Physical: 100
Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer - en de geldprijs - als laatste in de wacht te slepen.
En place
De leider van een jeugdcentrum uit de buitenwijken van Parijs wordt kandidaat bij de presidentsverkiezingen. Is Frankrijk wel echt klaar voor een zwarte president?
JUNG_E
In een postapocalyptische nabije toekomst probeert een AI-onderzoeker een burgeroorlog te beëindigen door de hersenen van een oorlogsheld te klonen: die van haar moeder.