Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Our House

Film, 2018, 90 minuten
Our House
Een jongeman vindt een apparaat uit om draadloze energie te genereren, maar dit blijkt kwaadaardige, bovennatuurlijke krachten te ontketenen in zijn huis.
De film Our House is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Spannend, IJzingwekkend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Our House

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Turks;Nederlands;Indonesisch;Frans;Engels

Meer zoals Our House

Edge of Fear

Edge of Fear

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.