Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Our Souls at Night

Onze Zielen bij Nacht
Film, 2017, 103 minuten
Our Souls at Night
Na het overlijden van hun echtgenoot besluiten Addie en Louis om in één bed te slapen en zo hun eenzaamheid te verlichten, maar toch ontluikt er een echte romance.
De film Our Souls at Night is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 103 minuten. Oscar-winnaars Jane Fonda en Robert Redford zijn voor de vierde keer samen te zien in dit ingetogen, romantische drama. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Our Souls at Night is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Our Souls at Night op Moviemeter

Score: 3,15 van de 5

Addie Moore klopt onverwacht aan bij haar buurman Louis Waters. Haar echtgenoot is, evenals de vrouw van Louis, jaren geleden overleden en ondanks dat ze al decennia lang buren zijn, hebben ze zelden contact gehad. Hun kinderen wonen ver weg en Addie en Louis zijn alleen achtergebleven in hun te grote huizen. Addie probeert een band op te bouwen in een poging om samen nog wat van de rest van hun leven te maken.

Our Souls at Night op IMDB

Score: 7 van de 10

In Holt, a small Colorado town, Addie Moore (Jane Fonda) pays an unexpected visit to a neighbor, Louis Waters (Robert Redford). Her husband died years ago, as did his wife, and in such a small town they'd been neighbors for decades, but had little contact. Their children (Matthias Schoenaerts and Judy Greer) live far away and they are all alone in their big houses. Addie seeks to establish a connection, and make the most of the rest of the time they have.

Acteurs in Our Souls at Night

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Our Souls at Night

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.