Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Our Souls at Night

Onze Zielen bij Nacht
Film, 2017, 103 minuten
Our Souls at Night
Na het overlijden van hun echtgenoot besluiten Addie en Louis om in één bed te slapen en zo hun eenzaamheid te verlichten, maar toch ontluikt er een echte romance.
De film Our Souls at Night is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 103 minuten. Oscar-winnaars Jane Fonda en Robert Redford zijn voor de vierde keer samen te zien in dit ingetogen, romantische drama. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Our Souls at Night is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Our Souls at Night op Moviemeter

Score: 3,15 van de 5

Addie Moore klopt onverwacht aan bij haar buurman Louis Waters. Haar echtgenoot is, evenals de vrouw van Louis, jaren geleden overleden en ondanks dat ze al decennia lang buren zijn, hebben ze zelden contact gehad. Hun kinderen wonen ver weg en Addie en Louis zijn alleen achtergebleven in hun te grote huizen. Addie probeert een band op te bouwen in een poging om samen nog wat van de rest van hun leven te maken.

Our Souls at Night op IMDB

Score: 7 van de 10

In Holt, a small Colorado town, Addie Moore (Jane Fonda) pays an unexpected visit to a neighbor, Louis Waters (Robert Redford). Her husband died years ago, as did his wife, and in such a small town they'd been neighbors for decades, but had little contact. Their children (Matthias Schoenaerts and Judy Greer) live far away and they are all alone in their big houses. Addie seeks to establish a connection, and make the most of the rest of the time they have.

Acteurs in Our Souls at Night

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Our Souls at Night

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.