Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Out of Thin Air

Documentaire, 2017, 84 minuten
Out of Thin Air
Deze griezelige documentaire begint 40 jaar nadat zes mensen werden veroordeeld voor twee vreemde moorden in IJsland en toont aan dat een bekentenis niet altijd waar is.
De documentaire Out of Thin Air is uitgebracht in 2017 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Out of Thin Air op Moviemeter

Score: 2,56 van de 5

IJsland 1976. Zes verdachten bekennen twee gewelddadige moorden. Het strafrechterlijk onderzoek dat hierop volgt tart alle verbeeldingen. Niemand had zoiets ooit meegemaakt. Deze documentaire begint 40 jaar nadat zes mensen werden veroordeeld voor twee vreemde moorden in IJsland en toont aan dat een bekentenis niet altijd waar is.

Out of Thin Air op IMDB

Score: 6,6 van de 10

It's Iceland, 1976. Six suspects confess to two violent murders. Their involvement was all in their heads. This is the strangest criminal investigation you've never heard of.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Out of Thin Air

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?