Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Outlaw King

Film, 2018, 121 minuten
Outlaw King
Robert the Bruce eist in het 14e-eeuwse Schotland de troon op en leidt een gewelddadige opstand om de onafhankelijkheid van de Engelse overheersing terug te winnen.
De film Outlaw King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 121 minuten. Chris Pine werkt in dit historisch waargebeurd verhaal weer samen met David Mackenzie, regisseur van Hell or High Water. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Outlaw King is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Outlaw King op IMDB

Score: 7 van de 10

A true David vs. Goliath story of how the 14th century Scottish 'Outlaw King' Robert the Bruce used cunning and bravery to defeat the much larger and better equipped occupying English army.

Acteurs in Outlaw King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Frans;Turks;Engels [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Outlaw King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Svaniti nella notte
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.