Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Outlaw King

Film, 2018, 121 minuten
Outlaw King
Robert the Bruce eist in het 14e-eeuwse Schotland de troon op en leidt een gewelddadige opstand om de onafhankelijkheid van de Engelse overheersing terug te winnen.
De film Outlaw King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 121 minuten. Chris Pine werkt in dit historisch waargebeurd verhaal weer samen met David Mackenzie, regisseur van Hell or High Water. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Outlaw King is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Outlaw King op IMDB

Score: 7 van de 10

A true David vs. Goliath story of how the 14th century Scottish 'Outlaw King' Robert the Bruce used cunning and bravery to defeat the much larger and better equipped occupying English army.

Acteurs in Outlaw King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Frans;Turks;Engels [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Outlaw King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.