Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

P

P (La possédée)
Film, 2006, 104 minuten
P
Een weesmeisje met magische krachten moet werk zoeken in een groezelig deel van Bangkok, waar haar duisterder wordende krachten in conflict komen met ongure types.
De film P is uitgebracht in 2006 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

P op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Whilst growing up in rural Thailand, a young orphan girl is taught the ways of magic by her grandmother. But when grandmother falls sick, Dau is lured to Bangkok to find work so that she can buy medicine. She finds herself working in a go-go bar, and her journey from naiveté to maturity is swift. She uses the magical skills her grandmother taught her to her advantage, but in doing so makes enemies within the bar. As her magic gets darker, and the consequences increasingly horrific, she gradually loses control, and something evil takes over.

Acteurs in P

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Thais
Ondertiteling: Frans;Engels;Thais;Duits;Nederlands

Meer zoals P

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

Final Girl

Final Girl

(2015)

Pieles

Pieles

(2017)

Sundown

Sundown

(2016)

Ludo

Ludo

(2015)

May We Chat

May We Chat

(2014)

Iris

Iris

(2016)

Man to Man

Man to Man

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
Brightburn
Liefdevolle ouders die jaren geleden een kind adopteerden dat in een ruimteschip uit de hemel viel, realiseren zich dat hij kwaadaardig wordt -- en superkrachten heeft.
Midsommar
Een rouwende vrouw gaat met haar vriend en zijn collega's van de universiteit naar een afgelegen Zweeds dorpje dat niet zo'n idyllische leefgemeenschap is als het lijkt.
3 From Hell
Bloeddorstige plattelandsmoordenaars ontsnappen na tien jaar uit de gevangenis. Ze zijn uit op wraak, willen bloed zien en laten chaos los op alles wat beweegt,
Child's Play
In deze remake van de horrorfilm uit de jaren 80 wordt een jongen geterroriseerd door een kwaadaardig geprogrammeerde hightech pop die zelfbewust en moordlustig wordt.