Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pac-Man and the Ghostly Adventures

Pac-Man y las aventuras fantasmales
Tv-serie, 2014, 247.444 beoordelingen
Pac-Man and the Ghostly Adventures
Tiener Pac en zijn vrienden krijgen te maken met de ups en downs van de puberteit, terwijl ze Pac-World beschermen tegen een spokenleger onder leiding van Betrayus.
De tv-serie Pac-Man and the Ghostly Adventures is uitgebracht in 2014. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pac-Man and the Ghostly Adventures op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Pacman saves pacworld from ghosts with his friends Cyli and Spiral.

Acteurs in Pac-Man and the Ghostly Adventures

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Frans;Duits;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Pac-Man and the Ghostly Adventures

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kongsuni and Friends
Een meisje met heldere ogen en haar maatje, een magische uil, gaan op avontuur. Betoverende krachten en creatieve ideeën zorgen voor belangrijke lessen.
Mech Cadets
Een underdogtiener sluit zich aan bij een groep jonge cadetten die een band aangaat met Robo Mechs uit de ruimte om de aarde te verdedigen tegen buitenaardse indringers.
Supa Team 4
Vier tieners met een heel gewoon leven op de middelbare school worden door een voormalige spion gevraagd voor een superheldenteam. Hun opdracht? De wereld redden.
Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.
LEGO® DREAMZzz
Mateo, Izzie en hun vrienden belanden in de Droomwereld, een rijk van magie en fantasie waar ze hun creativiteit moeten gebruiken om duistere krachten te bestrijden.