Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pachamama

Film, 2019, 71 minuten
Pachamama
Wanneer een heilig beeld wordt gestolen uit zijn dorp in de Andes, onderneemt een energieke jongen die graag sjamaan wil worden een dappere missie om het terug te halen.
De film Pachamama is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 71 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pachamama op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A young boy living in a remote village in the Andes Mountains dreams of becoming shaman.

Acteurs in Pachamama

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Duits;Frans;Nederlands

Meer zoals Pachamama

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
The Willoughbys
Drie broers en een zus met vreselijk egoïstische ouders bedenken een plan om voorgoed van ze af te komen en zelf een perfect onvolmaakt gezin te vormen.
The Main Event
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.