Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pachamama

Film, 2019, 71 minuten
Pachamama
Wanneer een heilig beeld wordt gestolen uit zijn dorp in de Andes, onderneemt een energieke jongen die graag sjamaan wil worden een dappere missie om het terug te halen.
De film Pachamama is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 71 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pachamama op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A young boy living in a remote village in the Andes Mountains dreams of becoming shaman.

Acteurs in Pachamama

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Duits;Frans;Nederlands

Meer zoals Pachamama

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dolphin Kick
Wanneer de tienjarige Luke zijn moeder verliest, wil hij niet meer aan zwemwedstrijden meedoen. Een lieve dolfijn haalt hem terug naar het water en helpt hem om te helen.
LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther
Wanneer Thanos samen met de slechte Killmonger en Klaue de aarde wil vernietigen, probeert Black Panther hen te stoppen als ze het vibranium van Wakanda willen stelen.
Good Sam
Een nieuwsgierige journaliste vindt liefde terwijl ze bezig is aan het verhaal over een geheimzinnige figuur die in New York zakken met geld achterlaat voor onbekenden.
Malibu Rescue
Als Tyler door een hele reeks streken in de problemen komt, wordt hij gedwongen om de hele zomer te trainen voor een elitair strandwachtprogramma.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.