Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pachamama

Film, 2019, 71 minuten
Pachamama
Wanneer een heilig beeld wordt gestolen uit zijn dorp in de Andes, onderneemt een energieke jongen die graag sjamaan wil worden een dappere missie om het terug te halen.
De film Pachamama is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 71 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pachamama op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A young boy living in a remote village in the Andes Mountains dreams of becoming shaman.

Acteurs in Pachamama

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Duits;Frans;Nederlands

Meer zoals Pachamama

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Super Monsters Back to School
De Super Monsters verwelkomen Vida in haar nieuwe huis in Paddenburg. Ze laten haar hun favoriete plekken zien en helpen haar op haar eerste schooldag.
Invader Zim: Enter the Florpus
Als Zim terugkeert voor fase twee van zijn boosaardige plan om de aarde te veroveren, besluit zijn aartsvijand Dib Membraan om hem voor eens en altijd te ontmaskeren.
Rocko's Modern Life: Static Cling
Na twintig jaar in de ruimte kan Rocko zich maar moeilijk aanpassen aan O-Stad in de 21e eeuw. Hij is vastberaden om zijn favoriete show nieuw leven in te blazen.
Gnome Alone
Nadat de tiener Chloe met haar moeder is verhuisd, ontdekt ze dat er in het nieuwe huis pratende tuinkabouters wonen die haar hulp nodig hebben om de wereld te redden.
Little Singham Bandarpur Mein Hu Ha Hu
Het aapje van de kleine Singham, Chikki, zit vast in de magische wereld van Bandarpur! Kan de kinderagent zijn geliefde huisdier redden voordat het te laat is?