Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pad Man

Pad man
Film, 2018, 130 minuten
Pad Man
Ondanks vernedering en tegenwerking brengt een ondernemer hygiënisch en goedkoop maandverband op de markt dat zelfs de armste Indiase vrouwen zich kunnen veroorloven.
De film Pad Man is uitgebracht in 2018 en duurt 130 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Inspirerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pad Man op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Upon realizing the extent to which women are affected by their menses, a man sets out to create a sanitary pad machine and to provide inexpensive sanitary pads to the women of rural India.

Trailer

Acteurs in Pad Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals Pad Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
La Reina del Sur
Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
De venijnige en steeds schokkendere interacties van dit koppel tijdens een avond in Mumbai zetten hun relatie onder druk, tot deze dreigt stuk te lopen.