Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pad Man

Pad man
Film, 2018, 130 minuten
Pad Man
Ondanks vernedering en tegenwerking brengt een ondernemer hygiënisch en goedkoop maandverband op de markt dat zelfs de armste Indiase vrouwen zich kunnen veroorloven.
De film Pad Man is uitgebracht in 2018 en duurt 130 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Inspirerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pad Man op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Upon realizing the extent to which women are affected by their menses, a man sets out to create a sanitary pad machine and to provide inexpensive sanitary pads to the women of rural India.

Trailer

Acteurs in Pad Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals Pad Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.
See You Yesterday
Terwijl twee wondertieners tijdreizen onder de knie proberen te krijgen, moeten ze na een tragische schietpartij verschillende gevaarlijke reizen naar het verleden maken.
Good Sam
Een nieuwsgierige journaliste vindt liefde terwijl ze bezig is aan het verhaal over een geheimzinnige figuur die in New York zakken met geld achterlaat voor onbekenden.
Abyss
Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.
Superfly
In deze remake van de film uit 1972 probeert een streetwise dealer af te rekenen met een concurrerende bende om de drugshandel daarna voorgoed vaarwel te zeggen.