Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paheli

पहेली
Film, 2005, 133 minuten
Paheli
Traditionele Indiase folklore komt tot leven in deze betoverende film die is gebaseerd op een verhaal van Statwart Vijaydan Detha.
De film Paheli is uitgebracht in 2005 en duurt 133 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paheli op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Lachni is een lieftallig meisje dat getrouwd is met een man wiens interesse enkel uitgaat naar het verdienen van veel geld. En er is een geest (Shah Rukh Khan) die dolverliefd wordt op Lachni. Op haar huwelijksnacht gaat haar echtgenoot weg voor vijf lange jaren onder het mom van zakendoen. De geest neemt de verschijning van de echtgenoot aan en komt zo Lachni's leven binnen. Maar dan komt de echtgenoot weer terug?

Paheli op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A folk tale - supernatural love story about a ghost who falls in love with a newlywed woman.

Acteurs in Paheli

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans

Meer zoals Paheli

Dil Se

Dil Se

(1998)

Asoka

Asoka

(2001)

Om Shanti Om

Om Shanti Om

(2007)

Aiyyaa

Aiyyaa

(2012)

Queen

Queen

(2014)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Skiptrace

Skiptrace

(2016)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

Chaahat

Chaahat

(1996)

Rangoon

Rangoon

(2017)

Ajji

Ajji

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
Last Call for Istanbul
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.