Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paheli

पहेली
Film, 2005, 133 minuten
Paheli
Traditionele Indiase folklore komt tot leven in deze betoverende film die is gebaseerd op een verhaal van Statwart Vijaydan Detha.
De film Paheli is uitgebracht in 2005 en duurt 133 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paheli op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Lachni is een lieftallig meisje dat getrouwd is met een man wiens interesse enkel uitgaat naar het verdienen van veel geld. En er is een geest (Shah Rukh Khan) die dolverliefd wordt op Lachni. Op haar huwelijksnacht gaat haar echtgenoot weg voor vijf lange jaren onder het mom van zakendoen. De geest neemt de verschijning van de echtgenoot aan en komt zo Lachni's leven binnen. Maar dan komt de echtgenoot weer terug?

Paheli op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A folk tale - supernatural love story about a ghost who falls in love with a newlywed woman.

Acteurs in Paheli

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans

Meer zoals Paheli

Dil Se

Dil Se

(1998)

Asoka

Asoka

(2001)

Om Shanti Om

Om Shanti Om

(2007)

Aiyyaa

Aiyyaa

(2012)

Queen

Queen

(2014)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Skiptrace

Skiptrace

(2016)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

Chaahat

Chaahat

(1996)

Rangoon

Rangoon

(2017)

Ajji

Ajji

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Ardiente paciencia
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.
Jeszcze przed Świętami
Als een rancuneuze collega haar leveringen saboteert, moeten een koerier en een behulpzame klant racen om alle kerstcadeautjes op tijd bij de juiste ontvangers te krijgen.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?