Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pai Em Dobro

Film, 2020, 105 minuten
Pai Em Dobro
Terwijl haar moeder weg is, sluipt een tiener weg uit de hippiecommune waar ze woont. Ze wil weten wie haar vader is en begint aan een avontuur dat alles zal veranderen.
De film Pai Em Dobro is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 105 minuten. Maisa Silva ('DJ Cinderella') is met Eduardo Moscovis, Marcelo Médici en comedian Pedro Ottoni te zien in deze film. Geschikt voor alle leeftijden. Pai Em Dobro is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Pai Em Dobro

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Portugees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portugees (Brazilië) [Or
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Pai Em Dobro

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Image
Een journalist leert een jonge Marokkaan kennen. Ze probeert de stereotypes over zijn gemeenschap te ontkrachten, maar een sensatiebeluste presentator staat in de weg.