Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pan

Film, 2015, 111 minuten
Pan
In deze fantasyfilm, een soort prequel op het Peter Pan-verhaal, wordt verteld hoe Peter Kapitein Haak ontmoette en hoe ze zelfs vrienden en strijdmakkers werden.
De film Pan is uitgebracht in 2015 en duurt 111 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pan op IMDB

Score: 5,8 van de 10

12-year-old orphan Peter is spirited away to the magical world of Neverland, where he finds both fun and danger, and ultimately discovers his destiny -- to become the hero who will be forever known as Peter Pan.

Acteurs in Pan

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Pan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.
No voy a pedirle a nadie que me crea
Net voordat een schrijver naar Barcelona verhuist, lopen zijn leven en carrière niet meer volgens plan wanneer hij in een gevaarlijk web van criminelen belandt.
Leo
Leo
Deze muzikale comedy over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.
Stamped from the Beginning
Deze documentaire naar de bestseller van Ibram X. Kendi gebruikt innovatieve animaties en deskundige inzichten om de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika te onderzoeken.