Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Panipat - The Great Betrayal

Film, 2019, 170 minuten
Panipat - The Great Betrayal
In het 18e-eeuwse India bereidt een Maratha-commandant zijn leger voor op een hevige strijd tegen Afghaanse indringers. Film gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De film Panipat - The Great Betrayal is uitgebracht in 2019 en duurt 170 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder Panipat - The Great Betrayal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Panipat - The Great Betrayal op IMDB

Score: 5,8 van de 10

The film is based on the third battle of Panipat which took place on the 14 of January in 1761 between the Marathas and the King of Afghanistan, Ahmad Shah Abdali.

Acteurs in Panipat - The Great Betrayal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Panipat - The Great Betrayal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.