Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Panipat - The Great Betrayal

Film, 2019, 170 minuten
Panipat - The Great Betrayal
In het 18e-eeuwse India bereidt een Maratha-commandant zijn leger voor op een hevige strijd tegen Afghaanse indringers. Film gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De film Panipat - The Great Betrayal is uitgebracht in 2019 en duurt 170 minuten. Ashutosh Gowarikar, van het Oscar-genomineerde 'Lagaan', regisseerde dit kostuumdrama. Met Sanjay Dutt en Arjun Kapoor. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Panipat - The Great Betrayal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Panipat - The Great Betrayal op IMDB

Score: 5,8 van de 10

The film is based on the third battle of Panipat which took place on the 14 of January in 1761 between the Marathas and the King of Afghanistan, Ahmad Shah Abdali.

Acteurs in Panipat - The Great Betrayal

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Panipat - The Great Betrayal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.