Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pants on Fire

Film, 2014, 87 minuten
Pants on Fire
Jaloerse vriendinnen en aliens zijn slechts een paar dingen waarover Jack heeft gelogen om populair te worden. Nu komen de leugens tot leven en ze verpesten alles!
De film Pants on Fire is uitgebracht in 2014 en duurt 87 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Gezinsvriendelijk, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pants on Fire op Moviemeter

Jack is best een aardige jongen, maar op de een of andere manier liegt hij altijd alles aan elkaar. Het lijkt wel zijn tweede natuur. Of het nu gaat over zogenaamd jaloerse ex-vriendinnen of buitenaardse wezens, hij heeft altijd een verhaal klaarstaan. Eigenlijk liegt hij om populair te worden. Maar als zijn verzinsels werkelijkheid worden krijgt Jack het zwaar. Heel erg zwaar.

Pants on Fire op IMDB

Score: 6 van de 10

When a boy lies to get fame, all of his lies come true.

Acteurs in Pants on Fire

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Engels;Turks;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hjem til jul
De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een vriendje dat ze met kerst kan meenemen.
Apache: La vida de Carlos Tevez
Deze harde dramaserie over het leven van Carlos Tévez laat zien hoe hij een beroemde voetballer werd in de ruige buurt Fuerte Apache in Argentinië.
The Irishman: In Conversation
Regisseur Martin Scorsese gaat in gesprek met sterren Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci voor een intieme, intrigerende blik achter de schermen van 'The Irishman'.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.
A Christmas Prince: The Royal Baby
Met kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen met een koninklijk mysterie.