Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paquita Salas

Tv-serie, 2018
Paquita Salas
Paquita was in de jaren 90 een van de beste agenten voor artiesten in Spanje. Als ze opeens haar grootste klant verliest, gaat ze wanhopig op zoek naar nieuwe sterren.
De tv-serie Paquita Salas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Winnaar van Feroz Award 2017 voor Beste comedyserie, Beste acteur (Brays Efe), Beste vrouwelijke bijrol (Belén Cuesta). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Paquita Salas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Paquita Salas

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Paquita Salas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Weissensee
Oost-Berlijn ten tijde van de Koude Oorlog. Een familie die trouw is aan de Stasi en een familie met overtuigde dissidenten komen in contact door een onverwachte romance.
Strongland
In deze reeks inspirerende documentaires wordt de krachtcultuur over de hele wereld verkend, van het platteland van Spanje tot het rotsachtige Schotland.
Carmen Sandiego
Carmen Sandiego is een dievegge die haar vaardigheden ten goede aanwendt. Ze reist met haar pientere helpers de wereld rond om de kwaadaardige VILE dwars te liggen.
Trigger Warning with Killer Mike
In deze grappige, provocerende serie brengt rapper en activist Killer Mike zijn revolutionaire ideeën over het bereiken van sociale verandering in praktijk.
Yummy Mummies
Het is een en al drama down-under met deze glamoureuze aanstaande moeders die eruitzien als modellen en alles uit de kast halen om de komst van hun baby voor te bereiden.