Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paradise

Film, 2023, 118 minuten
Paradise
Een man die werkt bij een biotechbedrijf dat de tijd kan manipuleren, ziet de duistere kant hiervan als een enorme schuld zijn vrouw dwingt om 40 jaar van haar leven op te geven.
De film Paradise is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 118 minuten. Een meeslepende scifi-thriller met Kostja Ullmann ('My Blind Date With Life') en Iris Berben ('Rosa Roth'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Paradise is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Paradise

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans - Audiodesc
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Paradise

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Benjamin the Elephant
Een goedmoedige olifant en zijn beste mensenvriendje moeten samenwerken om de dierentuin van Nieuwstad te beschermen tegen een sluwe vrouw die de dierentuin wil sluiten.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.