Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paradox

Film, 2016, 89 minuten
Paradox
Wanneer een wetenschapper van een team dat werkt aan een project over tijdreizen erin slaagt om één uur vooruit in de tijd te springen, keert hij terug met schokkend nieuws.
De film Paradox is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. De actrice Zoë Bell uit Nieuw-Zeeland begon haar carrière als stuntvrouw voor Lucy Lawless in Xena: Warrior Princess. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paradox op Moviemeter

Een groep jonge wetenschappers werkt aan een geheim project, dat hen in staat stelt vooruit te reizen in de tijd. Ze testen het door een persoon onder hen een uur vooruit te zenden. Hij keert terug en pleit dat ze er onmiddellijk mee moeten stoppen. Hij legt hen uit dat ze binnen dat uur allemaal zullen sterven.

Paradox op IMDB

Score: 4,6 van de 10

A time machine's tested first time by a man in the team traveling 1 hour into the future. He returns to warn them against killings in the next hour. Is it possible to change things in the "past"? Twist after twist follow.

Trailer

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Paradox

Looper

Looper

(2012)

Dead Man Down

Dead Man Down

(2013)

Escape Plan

Escape Plan

(2013)

Sharknado

Sharknado

(2013)

Creep

Creep

(2014)

He Never Died

He Never Died

(2015)

Kring

Kring

(2015)

Hush

Hush

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Body
Een rechercheur onderzoekt de verdwijning van een lichaam uit een mortuarium in deze mysterieuze en duizelingwekkende remake in Hindi van een Spaanse thriller.
Triple Threat
Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.
Wisting
Detective Wisting staat voor de grootste uitdaging van zijn carrière als een seriemoordenaar zijn stadje bedreigt en gebeurtenissen uit het verleden hem achtervolgen.