Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paradox

Film, 2018, 73 minuten
Paradox
In deze droomachtige film van Daryl Hannah zaaien Neil Young en zijn schalkse vrienden onrust en muzikale verwondering in het Wilde Westen.
De film Paradox is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 73 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paradox op Moviemeter

Score: 1,75 van de 5

De tijd is vloeibaar in dit grillige westernverhaal over muziek en liefde. Ergens in de toekomst verbergt een man met een zwarte hoed zich bij een postkoetshalte, samen met 'Jail Time', 'the Particle Kid' en een bende outlaws. Dit is hun uitvalsbasis na het plegen van roofovervallen. Ze wachten... op de zilveren adelaar, op vrouwvolk en de magie van volle maan die inspireert tot het maken van muziek en de geesten te laten vliegen.

Paradox op IMDB

Score: 3,9 van de 10

Paradox is a movie starring Neil Young, Lukas Nelson, and Micah Nelson. A group of outlaws search for a mountain treasure and experience the supernatural powers of a full moon.

Acteurs in Paradox

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Paradox

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Svaniti nella notte
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.