Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paranoid

Tv-serie, 2016
Paranoid
Als een vrouw gruwelijk vermoord wordt in een speeltuin, worden de rechercheurs in hun klopjacht op de dader dieper en dieper in een duistere samenzwering meegesleurd.
De tv-serie Paranoid is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Lesley Sharp (Lucy) en Kevin Doyle (de Ghost Detective) zijn ook samen te zien in seizoen 1 van Scott & Bailey. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paranoid op IMDB

Score: 6,8 van de 10

The murder of a female GP in a rural playground in front of numerous witnesses draws a group of detectives into an ever-darkening mystery that takes them across Europe, aided by mysterious notes sent by the "Ghost Detective".

Acteurs in Paranoid

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Paranoid

Land Girls

Land Girls

(2011)

River

River

(2015)

Dicte

Dicte

(2016)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Shooter

Shooter

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.