Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paranormal

Tv-serie, 2020
Paranormal
Nadat een sceptische hematoloog allerlei onverklaarbare gebeurtenissen heeft meegemaakt, wordt hij ongewild een expert op het gebied van paranormale verschijnselen.
De tv-serie Paranormal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. De serie van schrijver-regisseur Amr Salama is gebaseerd op de boekenreeks van de overleden auteur Ahmed Khaled Tawfik. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Paranormal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Paranormal

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Egypte) - Audiobeschrijving;Arabisch [Origineel];Duits;Engels;Frans
Ondertiteling: Arabisch (Egypte);Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals Paranormal

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.