Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Parfum

Tv-serie, 2018
Parfum
Een zangeres is vermoord gevonden. Haar geurklieren blijken uit haar lichaam te zijn verwijderd. Enkele vroegere kostschoolvrienden van haar worden grondig ondervraagd.
De tv-serie Parfum is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Parfum is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sensueel, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Parfum op IMDB

Score: 7,2 van de 10

When a singer is found murdered, with her scent glands excised from her body, detectives probe a group of friends who attended boarding school with her.

Acteurs in Parfum

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Parfum

Dil Se

Dil Se

(1998)

Sunrise

Sunrise

(2014)

LoveTrue

LoveTrue

(2016)

Midnattssol

Midnattssol

(2016)

Autohead

Autohead

(2016)

Diablero

Diablero

(2018)

De Held

De Held

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!