Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Parfum

Tv-serie, 2018
Parfum
Een zangeres is vermoord gevonden. Haar geurklieren blijken uit haar lichaam te zijn verwijderd. Enkele vroegere kostschoolvrienden van haar worden grondig ondervraagd.
De tv-serie Parfum is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Emmy-winnaar Philipp Kadelbach regisseert deze serie die losjes is gebaseerd op Patrick Süskinds succesroman. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Parfum is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sensueel, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Parfum op IMDB

Score: 7,2 van de 10

When a singer is found murdered, with her scent glands excised from her body, detectives probe a group of friends who attended boarding school with her.

Acteurs in Parfum

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Parfum

Dil Se

Dil Se

(1998)

Sunrise

Sunrise

(2014)

LoveTrue

LoveTrue

(2016)

Midnattssol

Midnattssol

(2016)

Autohead

Autohead

(2016)

Diablero

Diablero

(2020)

De Held

De Held

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.