Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Parfum

Tv-serie, 2018
Parfum
Een zangeres is vermoord gevonden. Haar geurklieren blijken uit haar lichaam te zijn verwijderd. Enkele vroegere kostschoolvrienden van haar worden grondig ondervraagd.
De tv-serie Parfum is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Emmy-winnaar Philipp Kadelbach regisseert deze serie die losjes is gebaseerd op Patrick Süskinds succesroman. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Parfum is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sensueel, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Parfum op IMDB

Score: 7,2 van de 10

When a singer is found murdered, with her scent glands excised from her body, detectives probe a group of friends who attended boarding school with her.

Acteurs in Parfum

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Parfum

Dil Se

Dil Se

(1998)

Sunrise

Sunrise

(2014)

LoveTrue

LoveTrue

(2016)

Midnattssol

Midnattssol

(2016)

Autohead

Autohead

(2016)

Diablero

Diablero

(2020)

De Held

De Held

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.