Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Parfum

Tv-serie, 2018
Parfum
Een zangeres is vermoord gevonden. Haar geurklieren blijken uit haar lichaam te zijn verwijderd. Enkele vroegere kostschoolvrienden van haar worden grondig ondervraagd.
De tv-serie Parfum is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Emmy-winnaar Philipp Kadelbach regisseert deze serie die losjes is gebaseerd op Patrick Süskinds succesroman. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Parfum is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sensueel, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Parfum op IMDB

Score: 7,2 van de 10

When a singer is found murdered, with her scent glands excised from her body, detectives probe a group of friends who attended boarding school with her.

Acteurs in Parfum

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Parfum

Dil Se

Dil Se

(1998)

Sunrise

Sunrise

(2014)

LoveTrue

LoveTrue

(2016)

Midnattssol

Midnattssol

(2016)

Autohead

Autohead

(2016)

Diablero

Diablero

(2020)

De Held

De Held

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Vasco Rossi: Il supervissuto
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Banlieusards 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Carga Máxima
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
Znachor
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.