Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paris est à Nous

Film, 2019, 84 minuten
Paris est à Nous
Te midden van een turbulente romance en oplopende spanningen in Parijs zit een jonge vrouw vast in een duizelingwekkende spiraal van dromen, herinneringen en vraagtekens.
De film Paris est à Nous is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 84 minuten. Noémie Schmidt, die de rol van Anna speelt, is ook te zien in de series The Break en Versailles. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paris est à Nous op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Anna misses the flight she should have taken to find Greg in Barcelona. The plane crashes. Taken in the vertigo of a death that has been narrowly avoided, she moves away from reality and ...

Acteurs in Paris est à Nous

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Spaans (Spanje);Duits;Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Engels;Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Paris est à Nous

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.