Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paris est à Nous

Film, 2019, 84 minuten
Paris est à Nous
Te midden van een turbulente romance en oplopende spanningen in Parijs zit een jonge vrouw vast in een duizelingwekkende spiraal van dromen, herinneringen en vraagtekens.
De film Paris est à Nous is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paris est à Nous op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Anna misses the flight she should have taken to find Greg in Barcelona. The plane crashes. Taken in the vertigo of a death that has been narrowly avoided, she moves away from reality and ...

Acteurs in Paris est à Nous

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Spaans (Spanje);Duits;Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Engels;Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Paris est à Nous

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.