Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paris est à Nous

Film, 2019, 84 minuten
Paris est à Nous
Te midden van een turbulente romance en oplopende spanningen in Parijs zit een jonge vrouw vast in een duizelingwekkende spiraal van dromen, herinneringen en vraagtekens.
De film Paris est à Nous is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 84 minuten. Noémie Schmidt, die de rol van Anna speelt, is ook te zien in de series The Break en Versailles. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paris est à Nous op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Anna misses the flight she should have taken to find Greg in Barcelona. The plane crashes. Taken in the vertigo of a death that has been narrowly avoided, she moves away from reality and ...

Acteurs in Paris est à Nous

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Spaans (Spanje);Duits;Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Engels;Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Paris est à Nous

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.