Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paris Is Burning

Documentaire, 1990, 76 minuten, 172.558 beoordelingen
Paris Is Burning
Deze documentaire geeft een intiem portret van travestietenbals in het Harlem van de jaren 80, waar de concurrentie moordend is en je moet vechten om te overleven.
De documentaire Paris Is Burning is uitgebracht in 1990 en duurt 76 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paris Is Burning op Moviemeter

Documentaire over New Yorkse dragnights, waarbij de onderklasse alle dubbeltjes omdraait om de ander qua schoonheid de ogen uit te steken en het gevoel van eigenwaarde te versterken.

Paris Is Burning op IMDB

Score: 8 van de 10

A chronicle of New York's drag scene in the 1980s, focusing on balls, voguing and the ambitions and dreams of those who gave the era its warmth and vitality.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Paris Is Burning

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea
In deze documentaire onderzoekt Chelsea Handler hoe wit privilege de Amerikaanse cultuur beïnvloedt en hoe het haar eigen leven en carrière ten goede is gekomen.
The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance
Kijk achter de schermen met de sterren, de poppenspelers en de makers die Jim Hensons magische wereld van Thra tot leven brengen in een indrukwekkende fantasyserie.
The Mind, Explained
Heb je je ooit afgevraagd wat er in je hoofd gebeurt? Van dromen tot angststoornissen, ontdek in deze verhelderende serie hoe je hersenen werken.
Evelyn
Een regisseur wordt gekweld door de zelfmoord van zijn broer en wandelt met zijn familieleden door het Verenigd Koninkrijk: een emotionele, helende en prachtige reis.
Our Godfather
In 1986 werd Tommaso Buscetta de eerste grote maffiabaas die ooit tegen de maffia getuigde. Hij en zijn familie betaalden er de hoogste prijs voor.