Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paris Is Burning

Documentaire, 1990, 76 minuten, 172.558 beoordelingen
Paris Is Burning
Deze documentaire geeft een intiem portret van travestietenbals in het Harlem van de jaren 80, waar de concurrentie moordend is en je moet vechten om te overleven.
De documentaire Paris Is Burning is uitgebracht in 1990 en duurt 76 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paris Is Burning op Moviemeter

Documentaire over New Yorkse dragnights, waarbij de onderklasse alle dubbeltjes omdraait om de ander qua schoonheid de ogen uit te steken en het gevoel van eigenwaarde te versterken.

Paris Is Burning op IMDB

Score: 8 van de 10

A chronicle of New York's drag scene in the 1980s, focusing on balls, voguing and the ambitions and dreams of those who gave the era its warmth and vitality.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Paris Is Burning

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of Empires: Ottoman
De Ottomaanse sultan Mehmet II voert een epische strijd om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel en beïnvloedt eeuwenlang de geschiedenis.
Pandemic: How to Prevent an Outbreak
In deze docuserie maken wij kennis met de helden die voorop gaan in de strijd tegen de griep en zien we hun pogingen om de volgende wereldwijde uitbraak te voorkomen.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.