Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Partners in Crime (Philippines Movie)

Film, 2022, 109 minuten
Partners in Crime (Philippines Movie)
A pair of partners-turned-rivals compete to interview the richest man in the Philippines, only to find themselves at the scene of a baffling crime.
De film Partners in Crime (Philippines Movie) is uitgebracht in 2022 en duurt 109 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Partners in Crime (Philippines Movie)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Filipijns [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Filipijns

Meer zoals Partners in Crime (Philippines Movie)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
Le ciel de Paris
Suzanne heeft na een ongelukkige liefde alle mannen afgezworen. Dan ontmoet ze Lucien. Wat ze niet weet, is dat haar beste vriend Marc ook iets voelt voor haar nieuwe vlam.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.